VARAUS-

EHDOT

Varausehdot huviloiden vuokraukseen myyntipalvelun kautta

Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Ehdot koskevat yksityishenkilöiden myyntipalvelumme kautta tekemiä huvilavarauksia. Ehdot eivät koske Haasi Mirror House -lomien varauksia. Varaajan tulee olla täysivaltainen.

Varaaminen myyntipalvelusta

Tehtyään varauksen myyntipalveluun, asiakas saa sähköpotitse varausvahvistuksen, jossa on kulkuohje majoituskohteeseen sekä tiedon avaimen luovutuksesta

Maksaminen

Lähetämme laskun asiakkaalle ennakkoon sähköpostitse. Sesonkiaikojen, kuten kesän viikkovarausten ja jouluvarausten laskut lähetetään noin kuukautta ennen varauksen alkua ja normaaliajan varauksissa noin muutamaa viikkoa ennen varauksen alkua. Lehmonkärjellä on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Mikäli varaus tehdään 7 vrk ennen huvilaloman alkua tai myöhemmin, lasku lähetetään välittömästi asiakkaan sähköpostiin. Saman vuorokauden aikana alkavan varauksen maksaminen tapahtuu paikan päällä Lehmonkärjessä käteisellä tai pankkikortilla. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Maksettaessa on käytettävä viitenumeroa. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus!

Peruutukset

Peruutus on AINA tehtävä kirjallisesti Lehmonkärkeen (sähköposti, kirje).
Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:

  • 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan huvilan vuokra vähennettynä peruutusmaksulla 50 €
  • myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista veloitetaan koko vuokra.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Lehmonkärkeen. Peruutus on tehtävä välittömästi. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille.

Peruuttaminen sairastumisen vuoksi

Mikäli varaus peruuntuu sen vuoksi, että asiakas (varaaja) tai hänen lähiomaisensa äkillisesti sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, asiakas on oikeutettu saamaan rahansa takaisin lukuun ottamatta peruutuskuluja 50 €. Mikäli kyseessä ei ole lähiomainen, vaan esimerkiksi juhliin kutsuttu vieras tai seurueen jäsen, peruuttaminen ei edellä mainuttujen syiden vuoksi ole mahdollista. Peruutuksen syystä on toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys Lehmonkärkeen 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Peruutus on tehtävä ennen vuokrausajan alkua. Mikäli peruutus edellä mainituista syistä johtuen tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua tai varauksen aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua palauteta.

Varausta on mahdollista siirtää uuteen ajankohtaan vuoden sisällä alkuperäisestä varauksesta kaikissa tapauksissa maksuttomasti.

Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten.

Lehmonkärjen oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai Lehmonkärjestä riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko), voi Lehmonkärki perua varauksen tai yhdessä asiakkaan kanssa sopien siirtää varauksen mahdollisuuksien mukaan toiseen huvilaan tai uuteen ajankohtaan. Mikäli varaus perutaan, asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Avaimen luovutus

Avaimen saa maksettuja kuitteja vastaan. Lomakohteen avain luovutetaan asiakkaalle tai hänen valtuuttamalleen henkilölle ennen vuokra-ajan alkamista asiakkaan sähköpostitse tai puhelimitse ilmoittamana arvioituna saapumisajankohtana. Avaimenluovuttajalla on oikeus periä avaimen katoamisesta aiheutuneet kulut (esim. lukkojen uudelleensarjoituksen ja uudet avaimet). Avaimet tulee jättää lähtöpäivänä vastaanottoon. Vastaanoton aukioloaikoina avain jätetään vastaanottoon ja vastaanoton ollessa kiinni vastaanoton terassin seinällä olevan avaintenpalautuslaatikkoon (mikäli lähtöpäivä on sunnuntai, avaimen voi jättää huvilan pöydälle). Asiakkaan tulee lähtiessään huolehtia, että kiinteistö on lukittu ja tuuletusikkunat ovat kiinni. Lähtiessä tulee tarkastaa, että ulkoaltaassa vesi on ylärajassa, että se lämpenee ja että altaan termokansi on kiinni.

Oleskelu lomakohteessa

Huvila on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Viikonloppuvarauksissa huvila on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo 16.00 sunnuntai-iltaan klo 18.00 saakka.

Huviloiden viikkovuokraan kuuluu loma-asunnon ja saunan vapaa käyttöoikeus. Soutuveneen vapaa käyttöoikeus sisältyy hintaan kesäaikaan.

Huvilan vuokraan sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet. Patjat, peitot, tyynyt, liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät vuokrahintaan. Mikäli asiakas huomaa saapumispäivänä sisäänkirjautumisen yhteydessä puutteita huvilan varustuksessa tai siivouksessa, asiakas on velvollinen ilmoittamaan siitä Lehmonkärkeen viipymättä, jotta henkilökunta pystyy korjaamaan puutteet. Vuokra-ajan jälkeen ilmoitetuista puutteista tai virheistä Lehmonkärki ei ole korvausvelvollinen.

Huvilan siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse, ellei toisin ole sovittu (sähköposti). Siivouksella tarkoitetaan roskien viemistä lajittelupisteisiin oikeisiin jakeisiin lajiteltuina, astioiden tiskaamista koneellisesti, sekä näkyvien tahrojen ja roiskeiden pyyhkimistä lattioilta ja muilta pinnoilta. Mikäli varauksen päättyessä huvilaa ei ole jätetty siistiksi tai siivous on puutteellista, on Lehmonkärjellä oikeus periä vähintään 120 € siivousmaksu tai siivouksesta aiheutuvat muut kulut.

Huvilaa saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu verkkosivuilla tai esitteessä vuodepaikkamääränä tai mitä huvilaa varattaessa on sovittu kirjallisesti. Teltan tai asuntoauton tai -vaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Sähköauton lataus huvilan seinän pistorasioista on ehdottomasti kielletty, koska lataus saattaa vaurioittaa huvilan sähköverkkoa. Lataaja vastaa mahdollisista vaurioista. Lehmonkärjellä on oikeus veloittaa sähkön käytöstä. Sähköautot tulee ladata siihen osoitetuissa pisteissä. Alueella on muutamia maksuttomia ja maksullisia latauspisteitä. Kysy lisää myynnistä.

Lemmikkieläinten tuomisesta lomakohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä ja lemmikkieläimiä saa tuoda vain niihin kohteisiin, joissa se on sallittu. Korjaa lemmikkisi jätökset pihaympäristöstä.  Asiakas on vastuussa lemmikkieläinten aiheuttamista vahingoista, esimerkiksi ylimääräisestä siivouksesta. Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Mikäli huoneistossa on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut. Kynttilöitä tai takkaa ei saa jättää palamaan ilman valvontaa. Sisäilotulitteiden käyttö huviloissa on ehdottomasti kielletty.

Ulkoaltaat (Hot Tub) eivät sisälly huviloiden perusvuokriin, jos sitä ei ole erikseen varaustiedoissa mainittu. Lehmonkärki vastaa altaan lämmityksestä ja huollosta. Allas on asiakkaan käytössä koko majoitusviipymän ajan. Ennen asiakkaiden saapumista altaiden veden laatu ja lämpötila testataan ja dokumentoidaan. Asiakkaiden saapuessa vesi on hyvälaatuista. Asiakkaiden tulee lukea altaiden käyttöohjeet huolellisesti ennen altaiden käyttöönottoa. Vesi pysyy hyvälaatuisena, mikäli altaiden käyttöohjeita noudatetaan. Mikäli altaaseen on joutunut juomia, ruokaa, pesuainejäämiä tai muita epäpuhtauksia, vesi saattaa samentua nopeasti. Allasta ei pidä käyttää, jos vesi on sameaa ja tuoksuu epämiellyttävälle. Allas voidaan tällaisessa tapauksessa asettaa käyttökieltoon. Mikäli vesi joudutaan vaihtamaan, siitä veloitetaan erikseen.

Huomioittehan, että ulkoaltaan lämpötila saattaa tulopäivänä veden vaihdosta johtuen olla viileää (32-37 c°). Emme suosittele käyttämään poretoimintoa, mikäli altaan vesi tuntuu viileältä, koska se viilentää veden lämpötilaa entisestään. Poretoiminnon käyttöä tulee rajoittaa kylmällä ilmalla. Altaassa voi olla yhtä monta henkilöä, kuin siellä on istumapaikkoja. Vesi ei kuitenkaan saa tulla yli laidan, koska allas saattaa rikkoontua poresuuttimien jäädessä vedenpinnan yläpuolelle.

Kaasugrillit eivät ole käytössä talviaikana.

Laitureilla ja ulkoporealtailla tulee käyttää uima-asuja.

Tietoturva

Asiakas vastaa omasta tietoturvallisuudestaan liittyessään Lehmonkärjen avoimeen verkkoon. Käytämme verkossa yleisiä perussuojauksia, mutta ne eivät välttämättä ole riittäviä. Lehmonkärki ei ole vastuussa asiakkaan laitteisiin kohdistuneista tietosuojamurroista. Lehmonkärki ei vastaa kuluista, joita avoimen verkon käytöstä asiakkaalle mahdollisesti koituu.

Vahingot

Varaaja on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle esim. ulkoaltaan (Hot Tub) irrottaminen sähköverkosta, jolloin allas jäätyy ja vaurioituu. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan aiheuttamistaan vahingoista ennen vuokra-ajan päättymistä, jotta Lehmonkärjen huolto pystyy minimoimaan ja ennaltaehkäisemään sekä korjaamaan syntyviä vahinkoja.

Ylivoimainen este

Mikäli asiakkaalle aiheutuu vahinko tai häiriö, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä, force majeure, tai muusta vastaavasta syystä (esim. sähkökatkot, luonnonilmiöt tai eläimet, kuten hiiret ja hyönteiset), ja joka ei ole johtunut Lehmonkärjestä tai jonka seurauksia Lehmonkärki ei ole pystynyt kohtuudella estämään, ei Lehmonkärki vastaa vahingosta. Lehmonkärki hoitaa tuholaistorjuntaa ammattimaisesti. Lehmonkärki ei myöskään vastaa normaaleista luonnonilmiöistä johtuvista vahingoista ja seurauksista.

Löytötavarat

Lehmonkärki ei vastaa asiakkaiden huvila-alueelle jättämistä löytötavaroista. Veloitamme postitetuista löytötavaroista lähetyskulut.

Häiriö tai vaaratilanteesta johtuva vuokrasopimuksen purkaminen

Musiikin soittaminen terassilla ja ulkoalueella kielletty. Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokranantajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.

Valitukset

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen omistajalle puhelimitse 03-7666 330 tai sähköpostilla lehmonkarki@lehmonkarki.fi.

Lehmonkärki ei vastaa virheellisistä näkymistä eri selaimissa, esitteen painovirheistä eikä painamisen jälkeen tulleista muutoksista. Mainoskuvissa saattaa esiintyä esineitä, jotka eivät sisälly huvilan vakiovarusteisiin. Kalustemuutokset huviloissa mahdollisia.
* Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
* Arvonlisävero voimassa olevan lainsäännöksen mukaan.