HERKUTTELU

Lomalla saa syödä hyvin

Tarjoamme lomallasi monia tapoja herkutteluun. Lehmonkärjen jokakesäiset Herkkujen illat heinäkuun torstaisin tarjoavat pöydän täydeltä makuelämyksiä. Ihastuttava rantakahvilamme palvelee juhannuksesta elokuun alkuun. Tarjolla on oman keittiömme valmistamia makeita ja suolaisia herkkuja. Isommille ryhmille Lehmonkärjen catering toimittaa herkullisia aterioita tilauksesta.

HERKKUJEN ILLAT

Tule nauttimaan Lehmonkärjen Herkkujen illoista yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Supersuositut Herkkujen illat järjestetään heinäkuisina torstai-iltoina Ometassa. Illat ovat keittiömme taidonnäytteitä. Jokainen kattaus on ainutlaatuinen ja sisältää pöydän täydeltä uusia innovatiivisia makuja ja yllättäviäkin makupareja.  Yllätysmenu pidetään salaisuutena aivan loppuun asti. Herkkujen illat myydään loppun reilusti etukäteen, joten ole nopea ja tee pöytävaraus ajoissa. Lehmonkärjen oma Pendolino liikennöi huvila-alueen ja ravintolan välillä, joten voit saapua vaikka veneellä. Iltaa säestää aina livemusiikki.

Järjestämme 18.2.2023 Ystävänpäivä-teemaisen Herkkujen illan Villa Vellamossa klo 19.00 alkaen!

Hinta 60 e/hlö + ruokajuomat erikseen. Varaa paikkasi myyntipalvelustamme soittamalla 03 7666 330 tai sähköpostitse lehmonkarki@lehmonkarki.fi

Kesällä 2023 järjestämme vain yhden Herkkujen illan, joka on jo valitettavasti täynnä.

CAFÉ RANTATERASSI

Café Rantaterassi on suljettu kesän 2022 osalta! Kiitos kaikille asiakkaillemme ja lämpimästi tervetuloa taas ensi kesänä.

Kesäinen keidas kutsuu sinut nauttimaan rentouttavasta hetkestä. Lehmonkärjen Café-Rantaterassi palvelee asiakkaita juhannuksesta elokuun alkuun asti. Valikoimassamme on oman keittiön valmistamia suussasulavia suolaisia ja makeita leivonnaisia ja raikkaita jogurttipohjaisia jäätelöitä. Päivittäin vahtuvat ruoka-annokset kauden raaka-aineista . Meiltä saat myös erikoiskahvit. Kahvilassa on A-oikeudet. Juomakaapista löydät janon sammuttajaksi paikallisen Kanavan panimon oluet. Tarjolla on myös hyvä valikoima useiden eri toimittajien oluita ja siidereitä.

Meille on helppo piipahtaa kesälomareissulla pohjoisen tai etelän suuntaan ajaessasi. Valtatie 24:ltä ja Pulkkilanharjuntieltä (tie 314) ajaa kummastakin noin 10 minuuttia suuntaansa.

Aukioloajat

Kahvila on auki juhannuksen ja elokuun alun välisenä aikana päivittäin klo 11-18.

Osoite

Lehmonkärjentie 180, Asikkala. Kahvila sijaitsee Isohaapa-päärakennuksemme alakerrassa, josta pääsee nauttimaan Päijänteestä myös ulkoterasseille!

CATERING-PALVELUT RYHMILLE

Lehmonkärjen catering toimitaa herkullista maalaisgourmeeta yli 10 hengen yritysryhmille. Voitte tilata palvelustamme huvilalle toimitettua aamiaiset, lounaat ja illalliset. Yli 15 hengen seurueen illallinen on mahdollista nauttia myös jossain viihtyisistä ravintolatiloissamme. Aterioiden saatavuus vaihtelee sesongin mukaan. Kysy lisää myyntipalvelustamme lehmonkarki@lehmonkarki.fi

Hinnat huvilalle toimitettuna (yli 10 hlö:n ryhmät)

Aamiainen 20 e/hlö
Lounas 25 e/hlö
Illallinen 54 e/hlö

Lounas sisältää tuoreet ruokaleivät ja jääveden. Omien alkoholijuomien tuominen huvilalle on sallittu.

Hinnat ravintolatiloissa (yli 15 hlö:n ryhmät)

Aamiainen 16 e/hlö
Lounas 19 e/hlö
Illallinen 48 e/hlö

Lounas ja illallinen sisältävät tuoreet ruokaleivät ja jääveden. Ravintolatiloissa on A-oikeudet. Omien juominen tuominen ei ole sallittu.

Cateringvaraukset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutusperusteena käytetään 3 vrk ennen tilaisuutta ilmoitettua henkilömäärää. Huomioimme ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat.

Tilaukset: lehmonkarki@lehmonkarki.fi

Tutustu viimeisimpään Oiva-raporttiin