MINILOMAT VELLAMOSSA

 

Minilomat Vellamossa

Boutique-hotelli Vellamossa ensimmäistä kertaa kesällä 2022 tarjolla minilomia pariskunnille. Vellamon upean sisustuksen on suunnitellut dSign Vertti Kivi & Co. Vellamossa on neljä Standard-huonetta ja kaksi Sviittiä. Osassa huoneista on rauhoittava metsäinen näköala ja osassa näkymä Päijänteelle.

Minilomia on kolme erilaista: Hemmottelua ja Luksusta, Luontoa & Luksusta, Rentoutumista & Luksusta. Kaikki minilomat ovat kahden yön mittaisia. Saapumispäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Minilomia myydään 22.6.-5.8. väliselle ajalle.

Lämpimästi tervetuloa Vellamoon rentoutumaan!

Kysy vapaita ajankohtia

2

HEMMOTTELUA & LUKSUSTA

Hemmottelua ja luksusta -minilomapaketit

Hemmottelua & luksusta -minilomapaketti kutsuu sinut nauttimaan kesästä ihanassa ympäristössä ja tarjoaa samalla hemmottelua niin ruumiille kuin mielellekin. Pakettiin sisältyy majoitus tyylikkäässä design-huoneessa, rentouttava 30 minuutin hieronta Vellamo Spassa, suomalaisten tuottajien parhaimmista tuotteista tehty aamiaiskori molemmille aamuille, vapaavalintainen juoma kesäkahvilassamme, frisbeegolf-radan vapaa käyttö sekä saunavuoro upeassa maisema-saunassa. Lehmonkärjessä voit harrastaa monenlaista suppailusta vesijet-ajeluun. Kesäkahvilassamme nautit herkkullisia à la carte -annoksia ja kahvilatuotteita. Kahvila on auki päivittäin klo 11-18. Hemmottelua ja luksusta -miniloman saapumispäivä on maanantai. Lomapaketin saapumispäivät kesällä 2022 ovat: 27.6., 4.7., 11.7., 18.7., 25.7. ja 1.8.

LUONTOA & LUKSUSTA

Luontoa ja luksusta -minilomapaketit

Lehmonkärki sijaitsee Asikkalassa Päijänteen rannalla kauniin metsäisen luonnon ympäröimänä. Luonto ja Luksusta -minilomapaketttin yhdistyy mukavalla tavalla majoittuminen ylellisessä design-huvilassa ja retki kauniiden hiekkarantojen Kelvenne-saarelle, joka on osa Päijänteen Kansallispuistoa. Lomapakettiin sisältyy majoitus tyylikkäässä design-huoneessa, meno-paluukuljetus Kelventeen harjusaareen, suomalaisten tuottajien parhaimmista tuotteista tehty aamiaiskori molemmille aamuille, vapaavalintainen juoma kesäkahvilassamme, frisbeegolf-radan vapaa käyttö sekä saunavuoro upeassa maisema-saunassa. Lehmonkärjen luonto tarjoaa mahdollisuuksia monenlaisiin harrastuksiin. Kesäkahvilassamme nautit herkkullisia à la carte -annoksia ja kahvilatuotteita. Kahvila on auki päivittäin klo 11-18. Luontoa ja luksusta -miniloman saapumispäivä on keskiviikko. Saapumispäivät kesällä 2022 ovat: 22.6., 29.6., 6.7., 13.7., 20.7., 27.7. ja 3.8.

RENTOUTUMISTA & LUKSUSTA

Rentoutumista ja luksusta -minilomapaketit

Rentoutumista & luksusta -minilomapaketti on täydellinen valinta sinulle, jolle lomassa tärkeintä on pysähtyminen ja ihanan leppoisa joutenolo. Minilomapakettiin sisältyy majoitus tyylikkäässä design-huoneessa, à la carte -annokset ja leivonnaiset kesäkahvilassamme, suomalaisten tuottajien parhaista tuotteista tehty aamiaiskori molemmille aamuille, vapaavalintainen juoma kesäkahvilassamme, frisbeegolf-radan vapaa käyttö sekä saunavuoro upeassa maisema-saunassa. Lehmonkärjessä voit harrastaa monenlaista suppailusta vesijet-ajeluun. Kesäkahvilassamme nautit herkullisia à la carte -annoksia ja kahvilatuotteita. Kahvila on auki päivittäin klo 11-18. Hemmottelua ja luksusta -miniloman saapumispäivä on keskiviikko ja perjantai. Lomapaketin saapumispäivät kesällä 2022 ovat: 22.6., 24.6., 29.6., 1.7., 6.7, 8.7., 13.7., 20.7., 22.7., 27.7., 29.7. ja 3.8.

Minilomapaketti 2 yötä

Standard-huone 2hh

Sviitti 2 hh

Hemmottelua & Luksusta (MA-KE) 490 e 530 e
Luontoa & Luksusta (KE-PE) 490 e 530 e
Rentoutumista & Luksusta (KE-PE) 490 e 530 e
Rentoutumista & Luksusta (PE-SU) 550 e 590 e

Kaikille minilomapaketeille yhteinen sisältö:

  • majoitus kahden hengen huoneessa (Standard/Sviitti)
  • suomalaisten tuottajien parhaista tuotteista tehty aamiaiskori molemmille aamuille
  • saunavuoro upeassa maisema-saunassa molemmille illoille
  • vapaavalintainen juoma kahvilasta
  • frisbeegolfradan käyttö

Lisäksi kuhunkin lomapakettiin sisältyy yksilöllistä sisältöä seuraavasti:

  • Hemmottelu ja Luksusta -minilomapaketti sisältää 30 min hieronnat molemmille
  • Luontoa ja Luksusta -minilomapaketti sisältää Venekuljetuksen Kelventeen harjusareen Päijänteen Kansallispuistoon
  • Rentoutumista ja Luksusta -minilomapaketti sisältää á la carte -annokset sekä herkulliset leivonnaiset Lehmonkärjen rantakahvilassa