MINILOMAT VELLAMOSSA

 

Minilomat Vellamossa

Boutique-hotelli Vellamo kutsuu sinut ihanalle minilomalle nauttimaan kesän parhaista puolista upeaan ympäristöön. Vellamon tyylikkään sisustuksen on suunnitellut dSign Vertti Kivi & Co. Vellamo on rakennettu kauniille paikalle mäen päälle ja sieltä avautuu kaunis maisema Päijänteelle. Hotellia ympäröi päijät-hämäläinen luonto havumetsineen ja kallioineen. Voit tulla minilomalle yksin tai yhdessä. Vellamossa on neljä kahden hengen Standard-huonetta ja yksi Sviitti kahdelle hengelle. Yhteen huoneista on saatavana kaksi lisävuodetta. Osassa huoneista on rauhoittava metsäinen näköala ja osassa järvinäkymä Päijänteelle. Huomioittehan, että kohteessa on paljon portaita ja maasto on mäkistä.

Minilomat ovat kahden yön mittaisia. Saapumispäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Minilomia myydään rajoitetun ajan 26.6.-7.7. ja 10.-28.7. välisille ajankodille.

Lämpimästi tervetuloa Vellamoon rentoutumaan!

RENTOUTUMISTA & LUKSUSTA

Rentoutumista ja luksusta

Rentoutumista & luksusta -minilomapaketti Boutique-hotelli Villa Vellamossa on täydellinen valinta sinulle, jolle lomassa tärkeintä on pysähtyminen ja ihanan leppoisa joutenolo. Minilomapakettiin sisältyy majoitus tyylikkäässä design-huoneessa, à la carte -annokset ja leivonnaiset kesäkahvilassamme, suomalaisten tuottajien parhaista tuotteista tehty aamiainen molemmille aamuille, vapaavalintainen juoma kesäkahvilassamme, frisbeegolf-radan vapaa käyttö sekä saunavuoro upeassa maisema-saunassa. Lehmonkärjessä voit harrastaa monenlaista suppailusta vesijet-ajeluun. Kesäkahvilassamme nautit herkullisia à la carte -annoksia ja kahvilatuotteita. Kahvila on auki päivittäin klo 11-18. 

Minilomapaketti 2 yötä

Standard-huone 2hh

Sviitti 2 hh

Rentoutumista & Luksusta (MA-PE) 490 e 530 e
Rentoutumista & Luksusta (PE-SU) 550 e 590 e

Minilomapakettiin sisältyy:

  • majoitus kahden hengen huoneessa (Standard/Sviitti)
  • suomalaisten tuottajien parhaista tuotteista tehty aamiainen molemmille aamuille
  • á la carte -annokset sekä herkulliset leivonnaiset Lehmonkärjen rantakahvilassa
  • saunavuoro upeassa maisema-saunassa molemmille illoille
  • vapaavalintainen juoma kahvilasta
  • frisbeegolfradan käyttö
Vellamo-minilomat varaustiedustelu

Kysy vapaita ajankohtia