KOKOUSHUVILA VIP

10 + 2 henkeä

Vip-tason kokoustila järven rannalla

Vip-huvilassa on juhlallisen korkea ja avara olohuone, josta avautuu huikeat näkymät Päijänteelle. Vip-huvila soveltuu mainiosti enintään 17 hlön kokouksiin. Kokoushuvilassa on nykyaikaiset kokousvälineet: videotykki, valkokangas fläppitaulu ja langaton valokuitu-yhteys (WLAN), kokouslaitteisto ja -äänentoisto.

Huvila sopii erityisen hyvin muun muassa ryhmäpalavereihin ja pieniin juhlatilaisuuksiin. Tunnelmallisessa erkkeritilassa voit rentoutua katsellen loimukivisen takan tulta ja ikkunoista avautuvaa järviluontoa. Kokoushuvila on aivan Päijänteen rannassa ja sen suuri terassi mahdollistaa grillijuhlat ja jopa illallistarjoilut ulkosalla sään salliessa.

Kokoushuvilassa on myös hyvä seurustelusauna muotolauteineen. Ulkoterassilla, johon on käynti pukuhuoneesta, on iso ulkoporeallas hierontatoiminnoin.

Samassa rakennuksessa on kokous- ja saunatilojen lisäksi kätevästi majoitustilaa kahdeksalle hengelle kahden hengen huoneissa. Mikäli lisämajoitustilaa tarvitaan, kävelymatkan päässä (200 m) on lisää majoitushuviloita.

Lehmonkärjen catering huolehtii halutessanne kaikista tarjoiluista aamiaisista illallisiin. Ruoka on reilua ja herkullista, itsevalmistettua maalaisgourmeeta. Illallisen voi tilata joko huvilalle tai elämykselliseen kohteeseemme, kuten Metsästysmajalle. Kokoushuvilan aamiaiset ja lounaat tarjoillaan edustushuvila Isohaavan ravintolassa.

Vip-huvilalle voi myös saapua Päijänteeltä isommallakin veneellä tai lennättää vieraat helikopterilla suoraan läheiselle isolle hiekkarannalle. Kokoushuviloillemme on mahdollisuus tilata kokouksen päätteeksi erilaisia ohjelmapalveluita, kuten urheiluhierontaa, ohjattua liikuntaa, retkiä tai luovia pajoja.

  • Diplomaattimuoto: max 17 hlö
  • Illallismuoto: max. 20 hlö
  • Teatterimuoto: max. 20 hlö
  • Cocktailmuoto: max. 20 hlö

Kokoustilan pinta-ala: 70 m²

Koko huvilan pinta-ala: 160/200 m²

Varustus: Videotykki ja valkokangas, moderni kokoustekniikka ja -äänentoisto, fläppitaulu, langaton WLAN-valokuituyhteys, Smart-TV.

Ryhmätyötilat: Olohuone 5 hlöä, terassi kesäaikaan 2 x 6 hlöä. Lisäksi majoitushuoneissa mahdollisuus pienryhmäpalavereihin.

Majoitus: Huvilassa on majoitustilaa 8:lle henkilölle 2hh, 4:lle henkilölle 1hh, lisämajoitustilaa korkeatasoissa huviloissa n. 200 metrin etäisyydellä.