KOKOUSTILA OMETTA

max 120 henkeä

Ometta – kokouspaikka täynnä historiaa

Astuessasi sisään kivisestä kaariholvesta juhlavaan tilaan näet ison lohkopintaisen kivitakan sekä 1700 –luvun loppupuolen käsintehdyt kiviseinät. Vanhat käsinveistetyt kattorakenteet lumoavat vierailijat massiivisuudellaan.

Ometan ravintolasali toimii sekä kokous- että juhlatilana. Yläkerrassa on kaksi erillistä täyskorkeaa parvea, joita voi käyttää ryhmätyötiloina. Ravintolasalin alakertaan mahtuu 80-90 henkeä. Yläkerran parvilla, joista avoin näköyhteys alakerran saliin, on tilaa 15-20 henkeä.

Rakennuksessa on nykyaikainen kokoustekniikka piilotettuna rakenteisiin. Ometassa on nopea internetyhteys, videotykki ja valkokangas.

Lehmonkärjen catering huolehtii kaikista tarjoiluista aamiaisista illallisiin. Ruoka on reilua ja herkullista, itsevalmistettua maalaisgourmeeta, jonka valmistamisessa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan lähituottajien raaka-aineita. 

Kysy myynnistämme vaihtoehtoja erilaisten ohjelmallisten teemaillallisten toteuttamiseksi. Ometta vastaanottaa mielellään myös linja-autoryhmiä. Ohjelmakokonaisuuteen voidaan sisällyttää ruokailun lisäksi tutustuminen tilan mielenkiintoiseen yli 300 vuotta vanhaan historiaan ja nykypäivään luomutilana. Kokousryhmille tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia aktiviteetteja.

Ometan hevostallissa on baari A-oikeuksin ja laadukas valikoima viinejä sekä muita alkoholijuomia. Ometan noutopöytä on katettu tilan vanhoille hevoskärryille. Yläkerran erillinen parvi toimii hienosti esimerkiksi muusikoiden esiintymislavana. Parvelle on oma kulkuyhteys.

Asiakkaiden ei tarvitse käyttää omia kulkuvälineitä liikkuakseen kokoustilasta huvilamajoitukseen vaan tilasta liikennöi legendaarinen Lehmonkärjen oma Pendolino-juna, joka huolehtii asiakkaat Lehmonkärjen huvila-alueelle tilauksesta.

Ometta ravintolan ympäristössä iso pihapiiri myös ulkotapahtuman järjestämiseen.

Henkilömäärä: max. 120 henkilöä

Kokousmuoto:

  • U-pöytä max 30 hlö
  • Ryhmätyöpöydät max. 50 hlö
  • Luokkamuoto max 60 hlö
  • Illallismuoto max. 80 hlö
  • Teatterimuoto max 100 hlö
  • Coctailmuoto max. 120 hlö

Kokoustilan pinta-ala: 350 m² ryhmätyöparvet mukaan lukien

Koko tilan pinta-ala: 450 m²

Varustus: Videotykki ja valkokangas, fläppitaulut, moderni kokoustekniikka ja -äänentoisto.

Ryhmätyötilat: Tila voidaan jakaa 4-5 eri ryhmätyötilaan.

Majoitus: Majoitus Lehmonkärjen korkeatasoisissa huviloissa 2 km etäisyydellä Ometasta. Huviloissa on yhteensä 130 vuodepaikkaa. Kokoustilasta mahdollisuus kuljetukseen huvila-alueelle Lehmonkärjen omalla Pendolino-junalla.