KOKOUS-

TARJOILUT

Hyvät eväät antavat puhtia työpäivään

Lehmonkärjen catering toimittaa yrityksenne tilaisuuteen kaikki kokoustarjoilut aamiaisista illallisiin.

Aamiaiset ja lounaat buffet-pöydästä

Aamiaiset ja lounaat tarjotaan aina buffet-pöydästä päärakennus Isohaavan valoisassa salissa. Aamiaispöydässä on aina tarjolla Vääksyn Myllyn hiutaleista valmistettua pitkään haudutettua kaurapuuroa, tuoretta leipää, leikkeleitä, erilaisia juustoja, paikallisten tuottajien marjoja ja tuoreita kasviksia. Päivän lounas valmistetaan kauden ajankohtaisista raaka-aineista. Lounaalla painotamme keveyttä ja raikkautta ja tarjolla on aina runsas valikoiman erilaisia salaatteja. Pääruoakavaihtoehtoina suosimme oman tilan mureaa ja vähärasvaista Highland Cattle -luomunaudanlihaa, kalaa ja keittoja. Pääruoka, lisukkeet, raikkaat vastavalmistetut salaatit ja tuoreet leivät, kahvi ja jälkiruoka sisältyvät lounaaseen. 

Kahvitukset

Tervetulokahvit suolapalan kera odottavat vieraita valmiina kokoustilassa. Omenamehu ja jäävesi sisältyvät tulokahveihin. Lisäämällä marjasmoothie valikoimaan, saadaan kahveista ruokaisammat. Iltapäiväkahvit makean tai suolaisen kahvileivän kera toimitamme kokoustiloihin. Kahvit on myös mahdollista nauttia kodassa nuotion äärellä. Kahvin kanssa voidaan nauttia suolaista tai makeaa tai isompaan nälkään paistaa vaikka makkarat. Lehmonkärjen keittiö on tunnettu vastaleivotuista pullista, munkeista, piirakoista ja kakuista. Meillä et törmää valmiskahvileipiin.

Illalliset ja iltapalat

Kokousryhmilen illallistarjoilut järjestetään valintanne mukaan Villa Vellamossa,  päärakennus Isohaavalla, Ometassa, Metsästysmajalla tai huviloilla. Illalliselle tarjolla on kuukausittain vaihtuva kuukauden menu, johon sisältyy neljästä kuuteen kylmää alkupalaa, pääruoka yhden tai kahden lämpimän lisäkkeen kera sekä jälkiruoka ja kahvit. Saunamaailmaan ja huviloille on mahdollista tilata saunasnackeja ja iltapalaa sauna- ja iltapalamenusta.

Huomioimme etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat.

Tutustu viimeisimpään Oiva-raporttiin