KOKOUSTILA ISOHAAPA

max 80 henkeä

Edustushuvila Isohaapa – suuriin kokouksiin

Lehmonkärjen edustushuvila Isohaapa tarjoaa tunnelmalliset ja innovatiiviset tilat niin kokouksiin kuin asiakastilaisuuksiin. Edustushuvila Isohaapa on myös edelläkävijä energiaratkaisuissa. Se käyttää ekologisia lämmitysratkaisuja, kuten järvilämpöä, aurinkoenergiaa ja lämmön talteenottoa kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Puupintojen pehmeä ilme ja ikkunoista näkyvä järvimaisema luovat miellyttävän ilmapiirin.

Isohaapa on rakennettu kauniille paikalle Päijänteen rannalle. Laaja pihapiiri tarjoaa kesäaikaan vaikka mahdollisuuden pitää work shop -koulutusta patiolla auringon paisteessa. Edustushuvila Isohaapa mahdollistaa jopa 80 henkilön kokouksen tai max.120 henkilön asiakastilaisuuden.

Tanssipaviljonki, huvilan terassit sekä sisätilat muodostavat yhdessä kokonaisuuden jopa 200 hengen kesäjuhliin. Kokoussalissa on surround –  videotykki, valkokangas ja langaton WLAN (valokuitu). Ruoka- ja kahvitarjoilut katetaan huvilan yläkerran buffetpöytään. Siirtymät ruokailuun eivät siten ole pitkiä. Illallistarjoilut voidaan järjestää Isohaavalla tai muissa tunnelmallisissa ravintolatiloissamme, joita ovat Metsästysmaja, ravintola Ometta ja Villa Vellamo. Ruoka on reilua ja herkullista, itsevalmistettua maalaisgourmeeta, jonka valmistamisessa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan lähituottajien raaka-aineita.

Ennen illallista voimme järjestää teille sopivan rentouttavan, urheilullisen tai tiimihenkeä kohottavan aktiviteetin. Illan päätteeksi maistuvat löylyt Saunamaailman upeissa saunoissa ja virkistävä pulahdus Päijänteeseen.

Isohaavan vieressä on erillinen laivalaituri, jonne voi saapua Päijänteeltä vaikka isolla risteilyaluksella. Huvilan hiekkarannalle voi laskeutua helikopterilla tai saapua vesitasolla.

Henkilömäärä:

  • U-pöytä max 30 hlö
  • Ryhmätyöpöydät max. 35 hlö
  • Luokkamuoto max 60 hlö
  • Teatterimuoto max 80 hlö
  • Illallismuoto max. 100 hlö
  • Coctailmuoto max. 180 hlö

Kokoustilan pinta-ala: 140m²

Koko huvilan pinta-ala: n. 600 m² tanssipaviljonki 200 m²

Varustus: Videotykki, valkokangas, 2 kpl fläppitauluja, kokouslaitteista ja -äänentoisto

Ryhmätyötilat: Alakerran järvimaisema max. 15 hlö, Yläkerran takkahuone/ kokoustila max. 20 hlö. Mahdollisuus saada lisää ryhmätyötiloja lähimmistä huviloista.

Majoitus: Majoitus korkeatasoisissa huviloissa n. 300 metrin etäisyydellä. Huviloissa on yhteensä 130 vuodepaikkaa.

Jätä yhteydenottopyyntö

tai lähetä palautetta

Lähetä meille viesti, niin myyntipalvelumme vastaa sinulle mahdollisimman pian