KOKOUSHUVILA 1

max 7 henkeä

Kokoushuvila pienten ryhmien palavereihin

Kokoushuvila 1 täydentää vip-huvilasarjaamme. Omassa rauhassa sijaitseva Huvila 1 sopii erityisen hyvin pienten, enintään 7 henkilön ryhmien kokouksiin. Huvilassa on avara olohuone sekä lasierkkeri, josta upeat näköalat Päijänteelle.

Huvilassa on videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja langaton WLAN -valokuituyhteys. Samassa huvilassa on kätevästi majoitustilaa kolmessa kahden hengen makuuhuoneessa yhteensä kuudelle henkilölle. Lisää majoitustilaa on lähistön huviloissa.

Lehmonkärjen catering huolehtii halutessanne kaikista tarjoiluista aamiaisista illallisiin. Ruoka on reilua ja herkullista, itsevalmistettua maalaisgourmeeta. Aamiainen ja lounas tarjoilaan päärakenns Isohaavan buffet-pöydästä, mutta iltapäiväkahvit ja illallinen tuodaan huvilalle.

Huvilan erikoisuutena on kylpylämäinen saunamiljöö, joka koostuu pergolassa olevasta hierontatoiminnoin varustetusta ulkoporealtaasta, sähkölämmitteisestä saunasta ja tilavasta kylpyhuoneesta sekä kesäaikaan käytössä olevasta erillisestä rantasaunasta takkatupineen ja puulämmitteisineen saunoineen. Rannassa on laituri, josta Marleena-aluksemme voi noutaa ryhmän vaikka pienelle iltapäiväkahviristeilylle tai kalastusretkelle. Tarjoamme myös runsas valikoima muita aktiviteetteja.

Henkilömäärä

  • Diplomaattipöytä max. 7 henkilöä
  • Kokoustilan pinta-ala: 38 m²
  • Koko huvilan pinta-ala: 123/147 m²

Varustus: Videotykki ja valkokangas, langaton WLAN-valokuituyhteys, fläppitaulu ja Smart-TV.

Majoitus: Majoitustilaa 6:lle henkilölle 2hh, 3:lle henkilölle 1hh. Lisämajoitustilaa n. 100 metrin etäisyydellä.