AKTIVITEETIT

JA OHJELMA-

PALVELUT

[lehmonkarki_kartta]

Tekemistä kaikkiin tilaisuuksiin

Kokouspäivän ajatustyöstä poikkeava toiminnallinen aktiviteetti tarjoaa ajatustyöläiselle kaivattua lepoa. Aktiviteetit mahdollistavat myös tutustumisen työyhteisön jäseniin uudella tavlla. Lehmonkärki tarjoaa mahtavan kattauksen erilaisia ohjelmia kaikkina vuodenaikoina.

Suuressa osassa aktiviteetteja toteutusympäristönä toimii Lehmonkärjen upea luonto. Mukana on niin liikunnallisia, tiimihenkeä kehittäviä, kuin rentouttavia ohjelmia. Ohjelmista on laadittu turvallisuussuunnitelmat. Järjestä tilaisuus, joka varmasti muistetaan!

Aktiviteettien opastuskielenä suomi ja englanti, osassa myös saksa.

RENNOT KISAILUT

Rennot kisailut

Rennot kisailut sisältävät ohjelmia, jotka koostuvat leikkimielisistä ryhmissä toteutettavista tiimikisoista. Kisailut ovat omiaan edesauttamaan ryhmäytymistä ja kohottamaan tiimihenkeä. Rentojen kisailujen suunnittelun lähtökohtana ovat ollut alueen luonto, historia ja perinteiset elinkeinot.

Esimerkkejä rennoista kisailuista

Frisbeegolfturnaus

Maalaiskirmajaiset

Urban Survivor

LUONTO-

RETKET

KESÄLLÄ

Luontoretket kesällä

Kesäisillä luontoretkillämme pääset tutustumaan upeaan päijäthämäläiseen luontoon monin eri tavoin. Vauhdikas maastopyöräretki taittuu sähköavusteisilla pyörillä kuin varkain. Asiantuntevat oppaamme vievät ryhmänne leppoisille villiyrtti- ja sieniretkille.

Vesille pääsee niin kirkkoveneellä, kanooteilla kuin sup-laudollakin. Kansallispuistoretket onnistuvat pienillä kuin isommillakin ryhmillä. Haikkuretkellä tutustutaan Yrjölän tilan Highland-karjaan ja kuullaan tarinoita tilan yli 300 vuotta vanhasta historiasta. Retkiä toteutetaan sulan maan aikana keväästä syksyyn.

RETKET JA SAFARIT TALVELLA

Retket ja Safarit talvella

Lehmonkärki tarjoaa paljon tekemistä myös talvella. Moottorikelkkasafarimme Etelä-Suomen kauneimmissa harjumaastoissa vievät retkelle yhtäaikaa jopa 15 kelkkailijan ryhmän. Safareissa on vaihtoehtoja aloittelijoille suunnatuista lyhyemmistä retkistä edistyneempien kokopäivän safareihin.

Kelkkasafarisivuiltamme tarkempaa tietoa safarihinnoista ja safarivaihtoehdoista

Lumikenkäretki on erinomainen tapa karistaa päivän työt mielestä ja saada kunnollinen happihyppely. Lumikengillä on helppo kulkea paksunkin lumikerroksen päällä tai kiivetä lumen peittämille rinteille. Erilaista elämystä kaipaaville, tarjoamme sukelluspukukelluntaa.

KALASTUS-

OHJELMAT

Kalastusretket ja -kilpailut

Suo itsellesi, ystävillesi tai liiketuttavillesi osa- tai koko päivän kalastusretki Etelä-Päijänteen kauniissa järviluonnossa. Talvella järjestämme myös elämysrikkaita pilkkiretkiä. Mukana on aina asiansa osaava ja mukava kalaopas, joka vastaa vaikeimpiinkin kysymyksiinne. 

Retken sijaan voidaan organisoida myös kalastuskilpailu tai vaihtoehtoisesti pilkkikilpailu. Retkiä järjestetään touko-lokakuun välisenä aikana. Nyt nappaa!

LIIKUNNAN RIEMUA RYHMÄSSÄ

Liikunnan riemua ryhmässä

Lehmonkärjen ryhmäliikunnat eivät ole mitään perusjumppaa. Valikoimissamme on ratkiriemukasta aikuisbalettia, tasapainoa ja koordinaatiota kehittävä sirkuskoulu, Takametsän tango, lavis ja keppijumppa voidaan toteuttaa ulkona tai sisällä.

Lumihankihumppa on hulvaton talviliikuntatunti. Äijä-koitoksessa otetaan naisesta ja miehestä mittaa. Sauvakävelypatikointi taas yhdistää ulkoilun ja lihaskunto- sekä tasapainoharjoittelun.

HYVINVOINTI JA SAUNOMINEN

Saunominen ja hyvinvointi

Lehmonkärjen Saunamaailmassa rentoudut isollakin porukalla. Saunamaailma on täydellinen päätös tiiviille kokouspäivälle. Saunamaailmaa voidaan täydentää spa-palveluilla kuten urheiluhieronnalla ja perinteisillä suomalaisilla saunahoidoilla. 

Hieronta voidaan tilata myös erikseen huviloille. Saunarentoutuksessa lempeät venytykset ja saunan lämpö auttavat kireitä lihaksia rentoutumaan. Tutustu tarkemmin saunatuotteisiimme

MAISTELUA

Maistelua

Tastingit sopivat erityisesti syksyn ja talven aktiviteeteiksi. Valikoimissamme on olut- ja viinitastingeja. Paikallisen Kanavan Panimon tasting on elämyksellinen matka pienpanimon tarinaan ja tuotteisiin. Viinitastingit räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. 

Tastingin lähtökohtana voi olla esimerkiksi viinituotantoalue tai viinityyppi. Molemmat tastingit voidaan yhdistää illalliseen, jolloin ohjelmasta rakentuu upea juoman ja ruoan kokonaisuus. Saunamaailma yhdessä tastingin ja siihen liitetyn illallisen kanssa on jo kokonainen pikkujoulu- tai saunailta. 

LUOVAT PAJAT

Luovat pajat

Käsillä tekeminen on rentouttavaa ja saa ajatukset hetkeksi muihin ulottuvuuksiin. Tarjoamme mielenkiintoisia luovia pajoja, joissa opit uusia tekniikoita ja joista saat mukaasi kauniin omin käsin valmistamasi tuotteen.

Maalaus- ja muotokuvapajoissa sukellat hiilitöiden maailmaan. Monotypia- ja käpykranssipajoissa luonnonmateriaalien käyttö ja käsillä tekeminen yhdistyvät rentouttavaksi kokonaisuudeksi. Pillihimmeli- ja taontapaja tutustuttavat perinteisiin käsityömenetelmiin.