Villa Vellamo
max 250 henkeä

Varustelu

Designhuvila Villa Vellamo taipuu monenlaisiin juhliin. Skandnaavisen tyylikäs sisustus on Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co:n käsialaa

  • Lehmonkärjen cateringin juhlapäivällinen katetaan buffet-pöytään
  • Baari A-oikeuksin auki klo 02 saakka
  • Upea maisemavihkitasanne ulkona. Vihkiminen myös sisällä mahdollista.
  • Huvilamajoitus Lehmonkärjen huvila-alueella kävelymatkan päässä
  • Tilaa 160 hlö:lle. Kesäaikana juhlatilaa voidaan jatkaa teltalla, jolloin vieraita mahtuu jopa 250
  • Yläkerrassa majoitustilaa 10 hlö:lle
  • Alakerrassa tyylikäs saunaosasto hääporukan käyttöön optiona
  • Tilava terassialue

Lue lisää

Villa Vellamo – Tyylikäs juhlatila vaativaan makuun

Villa Vellamo sijaitsee luonnonkauniilla paikalla mäen päällä. Ikkunoista aukeaa panoraamanäkymä suoraan Päijänteelle.  Villa Vellamon upean sisustuksen on suunnitellut arvostettu dSign Vertti Kivi & Co. 

Juhlatilan pyöreisiin pöytiin mahtuu 160 juhlavierasta. Kesäaikaan tilaa on mahdollista jatkaa telttarakenteella, jolloin vieraita mahtuu jopa 250. Tila on yhtenäinen, mikä mahdollistaa kaikkien vieraiden näköyhteyden juhlan kohteisiin, esiintyjiin ja muihin juhlavieraisiin.

Lehmonkärjen catering valmistaa herkulliset tarjoilut juhliinne. Hää- ja juhlamenumme sisältää runsaan valikoiman alku- ja pääruokia, joista voitte kostaa mieleisenne kokonaisuuden. Jälkiruokakahveille tarjolla on erilaisia suussasulavia kakkuja. Villa Vellamossa on anniskeluoikeudet. Baarissa on erittäin hyvä valikoima eri valmistajien juomia. Voimme toteuttaa myös juhlan kohteelle suunnittellun nimikkodrinkin. Omien ruokien tai juomien tuominen Villa Vellamoon ei ole sallittu.

Villa Vellamon yläkerrassa on majoitustilaa yhteensä 10 hlö:lle. Kahden hengen huoneita on yhteensä neljä. Yhdessä huoneista on parvi, jossa on sängyt kahdelle. Jokaisessa huoneessa oma kylpyhuone. Lehmonkärjen huvila-alueella on tarjolla lisää majoitustilaa. Huomioittehan, että juhannuksen ja elokuun alun välisenä aikana vuokraamme huviloita vain viikkoperusteisesti.

Usein kysytyt kysymykset -sivulta näkee tämänhetkisen varaustilanteen hääjuhlien järjestämiseen.