Ometta
max 100 henkeä

Varustelu

Ometan 1800-luvun loppupuolella käsintehtyjen massiivisten kiviseinien suojissa ja kauniin kivitakan loimussa vietät tunnelmalliset juhlat

  • Häät, syntymäpäivät, sukukokoukset ja muistotilaisuudet
  • Lehmonkärjen cateringin kuuluisat herkut katetaan vanhoille hevoskärryille
  • Ometan hevostallissa baari A-oikeuksin auki klo 02 saakka
  • Voidaan käyttää myös vihkitilana
  • Huvilamajoitus Lehmonkärjen huvila-alueella 2 km:n päässä Ometasta.
  • Yläkerran kahta täyskorkeaa parvea voidaan käyttää ryhmätyö- ja juhlatiloina
  • Alakertaan mahtuu 80 juhlijaa ja yläkertaan 20 juhlijaa
  • Juhlatilan pinta-ala 350 m²

Lue lisää

Juhlatila Ometta – tunnelmallisiin juhliin

Astuessasi sisään kivisestä kaariholvesta juhlavaan tilaan, näet ison lohkopintaisen kivitakan  sekä 1700 –luvun loppupuolen käsintehdyt kiviseinät. Vanhat käsin veistetyt kattorakenteet lumoavat vierailijat massiivisuudellaan. Ometan historiallinen miljöö on ainutlaatuinen ja sen ravintolasali toimii upeasti erilaisten juhlien tapahtumapaikkana. Yläkerrassa on kaksi erillistä täyskorkeaa parvea, joita voi käyttää niin juhlavieraiden  plseeraukseen kuin vaikka orkesterin esiintymislavaksi. Ravintolasalin alakertaan mahtuu 80- 90 henkeä juhlimaan vaikkapa häitä tai syntymäpäiviä. Yläkerran parville, joista on avoin näköyhteys alakerran saliin, mahtuu 15-20 henkeä.

Ometan hevostallissa on baari A-oikeuksin sekä laadukas valikoima viinejä ja muita alkoholijuomia. Ometan kuuluisa noutopöytä on katettu tilan vanhoille hevoskärryille.

Lehmonkärjen catering valmistaa herkulliset tarjoilut juhliinne. Hää- ja juhlamenumme sisältää runsaan valikoiman alku- ja pääruokia, joista voitte kostaa mieleisenne kokonaisuuden. Jälkiruokakahveille tarjolla on erilaisia suussasulavia kakkuja. Ometassa on anniskeluoikeudet. Baarissa on erittäin hyvä valikoima eri valmistajien juomia. Voimme toteuttaa myös juhlan kohteelle suunnittellun nimikkodrinkin. Omien ruokien tai juomien tuominen Omettaan ei ole sallittu.

Juhlavieraat voivat majoittua Lehmonkärjen huvila-alueella. Huomioittehan, että juhannuksen ja elokuun alun välisenä aikana vuokraamme huviloita vain viikkoperusteisesti. Asiakkaiden ei tarvitse käyttää omia kulkuvälineitä liikkuakseen juhlatilasta huvilamajoitukseen. Lehmonkärjen legendaarinen Pendolino huolehtii asiakkaat Lehmonkärjen huvila-alueelle tilauksesta. Virittäydy juhlatunnelmaan jo junamatkalla!

Ometta-ravintolan ympäristön iso pihapiiri sopii myös ulkotapahtuman järjestämiseen. Ometassa voidaan myös vihkiä.

Usein kysytyt kysymykset -sivulta näkee tämänhetkisen varaustilanteen hääjuhlien järjestämiseen.