Isohaapa
max 120 henkeä

Varustelu

Isohaavan vaaleasti sisustetussa beach house -tyylisessä juhlatilassa on täydelliset puitteet rennoille häille. Suurista ikkunoista avautuu kaunis järvimaisema. Viereisellä tanssilavalla pyörähdellään häävalssit tai järjestetään muuta ohjelmaa

  • Mahdollista valita Lehmonkärjen catering tai ulkopuolinen pitopalvelu
  • Lähellä sijaitsevaa hiekkarantaa, patiota tai rantakalliota voidaan käyttää vihkitilana
  • Huvilamajoitus Lehmonkärjen huvila-alueella kävelymatkan päässä
  • Juhlatilaan mahtuu 120 juhlijaa
  • Yläkerran tilavat terassit hääväen käytössä
  • Juhlatilan pinta-ala 350 m²

Lue lisää

Isohaapa – Rentojen juhlien tapahtumapaikka Päijänteen rannalla

Lehmonkärjen rantahuvila Isohaapa tarjoaa erinomaiset tilat niin häihin kuin muihinkin perhejuhliin. Huvilalle mahtuu jopa 120 juhlavierasta. Tanssipaviljonki, huvilan terassit sekä sisätilat yhdessä mahdollistavat jopa 200 hengen kesäjuhlat. Yhtenäinen tila takaa kaikile vieraille hyvän näköyhteyden esintyjiin. Puupintojen pehmeä ilme ja ikkunoista näkyvä järvimaisema juhlatiloissa luovat tilaan miellyttävän ilmapiirin.

Isohaapa on rakennettu kauniille paikalle Päijänteen rannalle. Laaja pihapiiri tarjoaa kesäaikaan mahdollisuuden vaikka grillijuhliin tai häävastaanoton pitämiseen nurmikentällä tai laiturilla auringon paisteessa. Juhlasalissa on surround – äänentoisto, johon voi liittää tietokoneen tai mp3-soittimen 3,5mm kuulokeliitännällä. Huvilan yläkertaan katetaan ruoka- ja kahvitarjoilut buffetpöytään. Isohaavan yläkerrassa ei ole anniskeluoikeuksia, mikä mahdollistaa omien juomien tuomisen tilaan.

Edustushuvila Isohaavalla on tarjoilukeittiö, jossa ruokatarjoilun hoitaa joko Lehmonkärki catering tai pitopalvelu. Lehmonkärjen catering tai pitopalvelu järjestää tilaisuuksiin myös astiaston. Lehmonkärjen herkullisista mauista kuuluisa catering valmistaa reilua maalaisgourmeeta lähellä tuotetuista raaka-aineista.

Isohaavan alakerrassa on upea neljän saunan muodostama Saunamaailma. Se on mahdollista vuokrata omaan ja juhlavieraiden käyttöön perjantai-iltana. Isohaavan vieressä on erillinen laivalaituri, johon voi saapua Päijänteeltä vaikka isolla risteilyaluksella. Huvilan hiekkarannalle voi laskeutua helikopterilla tai saapua vesitasolla.

Edustushuvila Isohaapa on edelläkävijä energiaratkaisuissa. Se käyttää ekologisia lämmitysratkaisuja, kuten järvilämpöä, aurinkoenergiaa ja lämmön talteenottoa, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Vieraanne voivat yöpyä Lehmonkärjen laadukkaissa huviloissa. Majoitukseen on tarjolla paljon vaihtoehtoja, joista voitte lukea lisää huvilasivulta. Huomioittehan, että juhannuksen ja elokuun alun välisenä aikana vuokraamme huviloita vain viikkoperusteisesti.

Usein kysytyt kysymykset -sivulta näkee tämänhetkisen varaustilanteen hääjuhlien järjestämiseen.