VENEILIJÄT

VENEILIJÄT

.

Lehmonkärjen vierasvenesatama

Yhdistä mökkielämä ja veneily ja tule viettämään lomaa kauniisiin Päijänteen maisemiin! Päijänteeltä on helppo suunnata päiväksi vaikkapa lounastamaan tai nauttimaan virvokkeita Rantakahvilaamme! Kahvila on auki päivittäin 21.6.-6.8.2023 välisenä aikana klo 11-18. Keittiö auki klo 17:30 asti. 

Voit myös yöpyä laiturissa hintaan 30 €/vrk. Hintaan sisältyy sähkö, juomavesi sekä wc:n, suihkun ja pyykinpesukoneen käyttö. Satamassa on ankkurointi- ja aallokontekokielto. Vuokraamme lisäksi kausipaikkoja. Tarjoamme myös puulämmitteistä Iglu-saunan käyttöä veneilijöille 50€/2h.

Lehmonkärjen laiturissa on 21 venepaikkaa, joista 8 on kausipaikkoja ja 13 vieraspaikkoja. Paikat nro 1-6 ja 14-21 ovat poijupaikkoja, nro 7 on kylkikiinnityspaikka ja paikat nro 8-13 ovat aisapaikkoja. Alla on sataman kartta

Saapuminen

Lehmonkärjessä on Marinetekin nykyaikainen raskasbetonilaituri, jossa sähköt ja vesiliitännät. Syvyys laiturissa on 3-5 metriä. Vierassataman koordinaatit: LAT N 61° 14.908` LONG E 25° 25.713`, Ykskoivusta n. 8 km etelään merkittyä laivaväylää pitkin, Vähä-Äiniön lahdella. Vierasvenelaiturimme sijaitsee päärakennus Isohaavan edustalla. 

Vierasvenepaikan varaaminen

Venepaikkoja ei voi varata etukäteen. Vieras-merkinnällä olevat laituripaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Sähkötolpan avaimen saa vastaanotosta, joka on avoinna 21.6.-6.8. klo 8-18. Juhlapyhinä vastaanotto on suljettu.

Satamamaksut

  • Satamamaksut Lehmonkärjen vastaanottoon satamaan saavuttaessa tai ennen lähtöä. 30 €/vene/vuorokausi (pidemmät oleskelut sovittavissa)
  • Sähkö sisältyy hintaan. Suuremmasta sähkönkulutuksesta veloitetaan mittarin mukaan. Sähkökaapin avaimen saa vastaanotosta.
  • Kylkikiinnitys 50 €/vene/vrk
  • Hintaan sisältyy sähkö, juomavesi sekä wc:n, suihkun ja pyykinpesukoneen käyttö.
  • Talousjätehuolto sisältyy hintaan. Lajittelupiste sijaitsee päärakennus Isohaavan takana. 
  • Päärakennus Isohaavan pihapiirissä on grillikatos ja kota, jotka vapaassa käytössä, mikäli ei ole metsäpalovaroitusta voimassa. Polttopuita löytyy katoksista. 
  • Lapsille käytössä mm. biljardipöytä, pingispöytä, polkuvene ja leikkikenttä. 
  • Muistä Lehmonkärjen palveluista ja vuokravälineistä lisätietoa täältä.

Rantakahvila:

Lehmonkärjen Café-Rantaterassi palvelee asiakkaita 21.6.-6.8. päivittäin klo 11-18 välisenä aikana. Keittiö sulkeutuu klo 17:30. Valikoimassa on oman keittiön valmistamia suussasulavia suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä raikkaita jäätelöitä. Tarjolla on lisäksi päivittäin vaihtuvan menun à la carte ruoka-annoksia, kauden parhaista raaka-aineista. Juomakaapista löydät janon sammuttajaksi paikallisen Kanavan Panimon oluet sekä hyvä valikoima useiden eri lähitoimittajien oluita ja siidereitä. Lisäksi valikoimasta löytyy erikoiskahveja, teetä ja alkohollisia sekä alkoholittomia drinkkejä ja viinejä. Kahvilassa on A-oikeudet.