PIKKUJOULUT

Pikkujoulut ilman turhaa stressiä ja vaivaa? Kyllä, kuulit oikein!

Me Lehmonkärjessä järjestämme ikimuistoiset pikkujoulut sinun työ- kuin ystäväporukallesikin. Oli sitten kyseessä yhden illan yksityiset bileet tai firman yli yön kestävät pikkujoulut. On aika pitää aidosti hauskaa yhdessä ja järjestää vuoden parhaat juhlat. Muista, että paikka määrittää koko bileet!

Villa Vellamo on tyylikäs ja tilava designhuvila, jonka suureen saliin saadaan katettua buffet-pöytä, ruokailupöydät seurueille, tanssilattia ja tilat esiintyjille. Tilassa on anniskeluoikeudet. Toisaalta rannan tuntumassa sijaitseva Isohaapa tarjoaa rennot puitteet 20-100 henkilön ryhmien pikkujoulun viettoon. Alakerrassa sijaitseva Saunamaailma on helposti yhdistettävissä osaksi ohjelmaanne. Tilassa on anniskeluoikeudet.

Tasokkaissa, täysvarusteilluissa huviloissamme järjestät mukavat pikkujoulut 8-25 henkilön ryhmille. Sauna ja lämpimät kylvyt ulkoporealtaassa täydentävät pikkujoulutunnelmaa. Toimitamme ja katamme pikkujouluillalliset suoraan huviloille, jonne voit tuoda omat juomat.

Rentoa tunnelmaa, mutta samalla ryhmähenkeä nostattavat erilaiset mielenkiintoiset ohjelmapalvelut ja aktiviteetit. Me suunnittelemme aktiviteetin sopivaksi porukallesi, oli sitten kyseessä olut-tasting, Paint&Party tai mysteeripeli. Hankimme myös esiintyjän juhlan teeman mukaisesti. Miltä kuulostaisi viihdyttävä koomikko, tanssijalkaa nostattava bändi tai kiehtova mentalisti?

PIKKUJOULUT VILLA VELLAMOSSA

30-160 henkilön seurueille

ISOHAAVAN PIKKUJOULUT

20-100 henkilön seurueille

PIKKUJOULUT HUVILALLA

8-25 henkilön seurueille

Jätä meille tarjouspyyntö pikkujouluista.

Juhlallinen illallinen

Ruuan ja juoman suhteen olemme luovia ja suosimme sesongin sekä teemaan sopivia tarjoiluja. Illallinen voidaan toteuttaa juhlavasti tyylikkäissä juhlatiloissamme tai rennolla teemalla huvilalla. Esimerkiksi jouluinen illallispöytä sisältää runsaat alkupalat, pääruoan lisukkeineen sekä jälkiruoan ja kahvin.

Hinnat ravintolatiloissa (min. 20 hlö:n ryhmät)

Illallinen 55 e/hlö

Villa Vellamossa ja Isohaavalla on anniskeluoikeudet. Omien juominen tuominen ei ole sallittu.

Hinnat huvilalle toimitettuna (min. 8 hlö:n ryhmät)

Illallinen 55 e/hlö

Illallisen kuljetus ja kattaminen huviloille 80 e/huvila. Ei sisällä tarjoilijan palveluja illallisen aikana.

Huviloilla ei ole anniskeluoikeuksia. Omien alkoholijuomien tuominen huvilalle on sallittu.

Cateringvaraukset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutusperusteena käytetään 3 vrk ennen tilaisuutta ilmoitettua henkilömäärää. Huomioimme ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat.

Tilaukset: lehmonkarki@lehmonkarki.fi

Tutustu viimeisimpään Oiva-raporttiin

Teemaan sopiva ohjelma

Tässä muutamia suosituksia pikkujoulunne oheisohjelmaksi.

Mysteeripelit

Wanhan isännän mysteeri | 10-25 hlöä. Kesto 1,5 h | Pulmapeli, jossa etsitään lääkettä “Pahaa yskään”. Peli pelataan 3-5 hlön ryhmissä ja jokaisen panosta tarvitaan tehtävien ratkaisuun.

Cryptobox | 15-120 hlöä (tiimi = 4-6 hlöä). Kesto 30 min tai 60 min. | Kryptinen laatikosto ratkaistavaksi. Tiimipeli, jossa on ajatusta.

Työpajat                                                                 

Jouluinen huovutuspaja | 5-15 hlöä. Kesto 1,5 h |  Valmistetaan neulahuovutustekniikalla pieni tonttu, enkeli tai koristeomena.

Saippuatyöpaja | 5-15 hlöä. Kesto 1,5 h | Valmistetaan palasaippuoita valmismassasta sulattaen ja koristeita lisäten.

Paint & Party | 8-100 hlöä. Kesto 2 h | Maalataan mallin mukainen taulu ohjaajan johdolla, lempijuomastasi ja inspiroivasta ympäristöstä nauttien.

Tastingit

Olut-tasting | 10-30 hlöä. Kesto 45-90 min. | Asikkalalaisen Kanavan Panimon mestarit johdattavat oluiden maailmaan. Oluiden maistelun ohella tutustutaan lyhyesti oluen historiaan, oluttyyleihin, raaka-aineisiin ja maistellaan 4-6 erityylistä olutta.

Viini-tasting  | 15-30 hlöä. Kesto 2-2,5 h | Tilaisuudessa tutustutaan 4-6 viinin ja niihin sopivien juustojen saloihin asiantuntevan juusto- ja viiniasiantuntijan opastuksella.

Hyvinvointi

Sauvakävelypatikointi | 10-20 hlöä. Kesto 1,5-2 h | Ohjattu patikointi, jossa matkan varrella toimintarasteja, mm. lihaskunto- ja tasapainoharjoituksia.

Lehmonkärkirentoutus | 10-80 hlöä. Kesto 1 h | Venyttelyä, lihaskunto- ja tasapainoliikkeitä yhdistelevä tunti leppoisassa tunnelmassa.

Saunamaailma 2-80 hlöä. Kesto 3-4 h | Lehmonkärjen saunamaailma on elämys Päijänteen rannalla. Saunamaailma sisältää 4 erilaista saunaa: sähkösaunan, puulla lämmitettävän lasisaunan, iglusaunan sekä aidon 100-vuotiaan  savusaunan, ulkoporealtaan hierontatoiminnoin, 2 erillistä pukuhuonetilaa suihkuineen, pyyhkeet, takkahuoneen  oleskeluun sekä talvella avannon.

Voit kysyä myös lisää ohjelmavaihtoehtoja.