Lehmonkärjen kesästä ei puutu mitään!

Vastaanotostamme vuokraat sup-laudat, sähkömaastopyörät, vesijetit, frisbeegolfkiekot ja kalastusvälineet. Varaat myös tenniskenttävuorot. Vastaanotossa on myynnissä Vähä-Äiniön kalastuslupia.

Vesitaksi kuljettaa sinut ja seurueesi (max. 4 hlöä) kauniiseen Päijänteen kansallispuistoon. Matka Lehmonkärjen satamasta Kelventeen eteläkärkeen kestää vain n. 15 minuuttia. Ennakkovarauksella.

Kesäkahvila Rantaterassi on avoinna 23.6.-8.8.2020 päivittäin klo 11-18. Kahvilassa on tarjolla oman keittiömme herkulliset leivonnaiset ja suolapalat, itsetehdyt jäätelöt ja erikoiskahvit. Kahvilassa on myynnissä myös oman tilan highlander-jauhelihaa ja -makkaroita. Päivittäin saatavana myös ruoka-annoksia. A-oikeudet.

Maineikkaat Herkkujen illat järjestetään heinäkuussa torstaisin 1.7., 8.7., 22.7. ja 29.7. Villa Vellamossa. Illan ideana on viime hetkeen salassa pidettävä yllätysmenu, jonka suunnitteluun keittiömme laittaa todellisen taitonsa ja luovuutensa. Hinta 48 e / hlö. Varaathan paikat etukäteen, koska illat ovat hyvin suosittuja.

Vellamo Spa on uusi rentoutumisen keidas upeassa miljöössä Lehmonkärjen Villa Vellamossa. Spa on auki 22.6.-5.8. välisenä aikana tiistaisin ja torstaisin. Hinnat: Hieronta 75 e/1 h, Kraniosakraaliterapia 85 e/1 h, Raindrop-hieronta 95 e/1 h.

Varaukset Herkkujen iltoihin, vesitaksiin ja Vellamo Spahan: lehmonkarki@lehmonkarki.fi

Tutustu tarkemmin Lehmonkärjen harrastusmahdollisuuksiin. Asikkalan alueella on paljon upeita käyntikohteita. Rakenna vaihtoehdoista sinulle sopiva loma.